EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Η ώρα της αλήθειας!"

Τζόρτζεβιτς: "Η ώρα της αλήθειας!"

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βιτόρια με στόχο το break στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα (13/4 & 15/4) ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι οι "πράσινοι" ξέρουν τι πρέπει να κάνουν κόντρα στους Βάσκους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (13/4 & 15/4) και θέλει να "σπάσει" την έδρα των Βάσκων προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά στην Αθήνα ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτή τη σειρά.

"Όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη σειρά των playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ! Για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι η ώρα της αλήθειας! Η ομάδα που θα κάνει σωστά όλα τα παραπάνω, θα κερδίσει τη σειρά. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί ενώ εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παλέψουμε, να παίξουμε έξυπνα και να έχουμε αυτοπεποίθηση" ανέφερε ο Σέρβος κόουτς στο euroleague.net.

Εκ μέρους των παικτών, ο Αντώνης Φώτσης επισήμανε: "Έχουμε μπροστά μας τα playoffs. Πλέον η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με το Top-16 ή τη regular season της Euroleague. Πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να συγκρατήσουμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Λαμποράλ Κούτσα παίζει στην έδρα της και έχει ενθουσιασμό. Επομένως, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να παίξουμε έξυπνα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ