EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Έτοιμοι για μια καλή νίκη"

Τζόρτζεβιτς: "Έτοιμοι για μια καλή νίκη"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσε το σύνθημα, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Γκιστ: "Ώρα να κάνουμε την αντεπίθεσή μας".

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" συνεχίζεται ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, την ίδια στιγμή που οι "πράσινοι" συνεχίζουν τις επαφές με τον Μπράις Κότον , στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός γκαρντ.

Το ματς κόντρα στους Ρώσους όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στα κομμάτια που πρέπει να κάνει καλά ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στον στόχο του. "Θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ μαχητική και ποιοτική ομάδα, για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρά στην άμυνα μας, έξυπνα στην επίθεση και να έχουμε... καθαρό μυαλό για να «διαβάσουμε» τις καταστάσεις, κατά τη διάρκεια του αγώνα", σχολίασε ο τεχνικός του "τριφυλλιού" και συνέχισε: "Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Είναι ένας πολύ σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μια καλή νίκη".

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: "Την Παρασκευή ξεκινάει το δεύτερο μισό για τον πρώτο γύρο. Μετά από τους πέντε πρώτους αγώνες καταφέραμε να κερδίσουμε μόλις δύο. Τώρα είναι η ώρα μας να κάνουμε την αντεπίθεσή μας, ξεκινώντας από το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ