EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά"

Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Αναντολού Εφές (91-86) με αποτέλεσμα ηττηθεί και να τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου του. Διαβάστε τι δήλωσαν για το παιχνίδι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι ο Νικ Καλάθης.

Η ήττα από την Αναντολού Εφές έφερε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση του ομίλου του κι από εκεί στην "αγκαλιά" της Λαμποράλ Κούτσα. Σε πρώτη φάση πάντως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τις μάχες των πλέι οφ απέναντι στην ισπανική ομάδα, εστιάζοντας στον αποψινό (7/4) αγώνα με την Αναντολού Εφές.

" Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σωστά, όπως ακριβώς θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων μας αλλά και γενικότερα με την άμυνά μας. Δείτε στη στατιστική τη διαφορά στα ριμπάουντ και θα καταλάβετε γιατί νίκησε η Εφές", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" για να ολοκληρώσει λέγοντας πως " πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά. Οι 30 πόντοι τους οποίους δεχθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν σίγουρα κάτι που δεν μας άρεσε. Θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο".

Από την πλευρά του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε: " Ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ της Εφές. Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, να δουλέψουμε στην προπόνηση και να το διορθώσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ