EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε σε σωστό μονοπάτι"

Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε σε σωστό μονοπάτι"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος απ όσα είδε από τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ούνικς Καζάν (89-74), τονίζοντας πως η ομάδα του είναι σε καλό μονοπάτι εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Έχει συμπληρώσει ένα δεκαήμερο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, πλην όμως δείχνει πως ξέρει καλά τι κάνει με το "πράσινο" ρόστερ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέπει το "τριφύλλι" να προοδεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, με τελευταία απόδειξη την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ούνικς Καζάν (89-74) για το "Gomelsky Cup".

" Κάναμε ένα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε όλη μαζί σήμερα το βράδυ έπειτα από δύο πολύ μακρινά ταξίδια. Ήρθαμε από την Κίνα χθες το βράδυ, γεγονός που καθιστά σημαντική τη σημερινή μας νίκη. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα σωστό μονοπάτι, σε μια σωστή κατεύθυνση καθώς παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουμε ως ομάδα, όπως κάναμε σήμερα", δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα, για να προσθέσει:

" Έχουμε κάποιους νεαρούς παίκτες όπως ο Χαραλαμπόπουλος, που ήταν σε καλή μέρα σήμερα. Κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Φελντέιν ήταν ακόμη ένας που προσέφερε πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας στην επίθεση. Το σημαντικότερο στοιχείο νομίζω ότι ήταν η άμυνά μας. Μόλις περιορίσαμε τον Κολόμ, που σήμερα έκανε σπουδαίο παιχνίδι, όταν του κλείσαμε δημιουργία μετά από ντρίμπλα στο ένας εναντίον ενός και στο πικ εν ρολ βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε διαφορά. Ελέγξαμε τα επιθετικά τους ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν το κλειδί καθώς στο πρώτο μέρος είχαν 9. Μετά από αυτό ήταν πιο εύκολο για εμάς καθώς έχουμε έξυπνους και ταλαντούχους παίκτες".

Από μέρους του ο Νικ Καλάθης τόνισε: " Παίξαμε καλά και ομαδικά σήμερα. Μπήκαμε στο παρκέ και κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση και βάλαμε κάποια «μεγάλα» σουτ, όπως αυτά του Σάσα στο τέταρτο δεκάλεπτο και του Βλάντο στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Διαμαντίδης ήταν πάντα εκεί. Γενικά ήμασταν καλοί. Ήταν το πρώτο σημαντικό ματς της σεζόν καθώς τα δύο φιλικά που δώσαμε στην Κίνα δεν ήταν τόσο δυνατά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ