EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Δεν μας ενδιαφέρει το ρεκόρ της Νταρουσάφακα"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν μας ενδιαφέρει το ρεκόρ της Νταρουσάφακα"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι το 3-8 της Νταρουσάφακα στον Ε' όμιλο του Top-16 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ενώ ο Αντώνης Φώτσης υπενθύμισε ότι οι Τούρκοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην αυριανή (24/3, 20:30) αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στα playoffs της Euroleague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τους Τούρκους, αφού διαθέτουν μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά στο euroleague.net: "Δεν μας ενδιαφέρει το ρεκόρ της Νταρουσάφακα. Το 3-8 στον όμιλο του Top-16 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η Νταρουσάφακα έχει παλέψει σε όλα τα παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα, διαθέτει εμπειρία και τη σεβόμαστε, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα σύνολο με ποιότητα και ικανότητες. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς αφού αν κερδίσουμε, θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τα playoffs".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης επισήμανε: "Γνωρίζουμε άπαντες ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας σε ό,τι αφορά την προσπάθειά μας να προκριθούμε στα playoffs. Επομένως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να παλέψουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θυμόμαστε ότι η Νταρουσάφακα μάς δημιούργησε πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και παίζει στην έδρας της. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί".

Οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (ιογενή γαστρεντερίτιδα), Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα) δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή των "πράσινων" στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ