EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Δείξαμε ότι το θέλαμε από το πρώτο λεπτό"

Τζόρτζεβιτς: "Δείξαμε ότι το θέλαμε από το πρώτο λεπτό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το άνετο "διπλό" του Παναθηναϊκού στην Κροατία (60-78), μίλησε για την ανάγκη ένταξης του Μαρκίς Χέινς στην ομάδα, ενώ τόνισε πως τα λάθη (18) είναι απόρροια της έλλειψης λύσεων στην περιφέρεια. Τι δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το Ζάγκρεμπ, υποχρεώνοντας την Τσεντεβίτα σε βαριά εντός έδρας ήττα (60-78). Οι "πράσινοι" έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο αφού ενδεχόμενη ήττα θα τους έφερνε σε πολύ μειονεκτική θέση αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Πραγματοποιώντας όμως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση μακριά από το ΟΑΚΑ, πήραν άνετα τη νίκη και μαζί βελτίωσαν το ρεκόρ τους (3-3).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε ότι " ήταν μια σημαντική νίκη. Αν θυμάται κανείς τι είπα μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα είναι ότι τώρα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία μακριά από το ΟΑΚΑ. Αυτό κάναμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε", για να εξηγήσει:

" Το δείξαμε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα πολλά λάθη, τα οποία ήταν αβίαστα. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε και να το βγάλουμε από το παιχνίδι μας. Ίσως είναι λόγω της έλλειψης ενέργειας γιατί έχουμε μικρό ροτέισον. Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη στην περιφέρεια για να μας βοηθήσει".

Ραντούλιτσα: "Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα"

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σχολίασε ότι " ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, με καλή διαφορά. Το χρειαζόμασταν αυτό μετά από τις άσχημες εμφανίσεις μας τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα κι από εκεί να "χτίσουμε" τη νίκη μας. Τα καταφέραμε σε απόλυτο βαθμό απόψε. Μείναμε μαζί και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε και πως πρέπει να παίζουμε. Να σκοράρεις τόσο πολύ μακριά από το γήπεδό σου και να δέχεσαι μόνο εξήντα είναι κάτι σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ