EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Λες και πέρασε ένας χρόνος"

Τζέιμς: "Λες και πέρασε ένας χρόνος"

Μετά από δυόμιση μήνες στα "πιτς", ο Μάικ Τζέιμς γύρισε στο παρκέ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods να πάρει τη νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακα (86-80). Διαβάστε τι δήλωσε ο 25χρονος γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακα ( 86-80 ), με τον Μάικ Τζέιμς να αποδεικνύεται καθοριστικός. Τόσο γιατί αγωνίστηκε παραπάνω απ ότι περίμεναν όλοι, όσο και γιατί σκόραρε όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του.

" Ένιωσα λες και πέρασε ένας χρόνος. Έχει τελειώσει πλέον αυτό. Δεν περίμενα να παίξω τόσο πολύ. Ίσως περίμενα 8-10 λεπτά. Πριν από το ματς έλεγα πως αν παίξω 8' θα είμαι καλά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Είμαι σε καλή κατάσταση, θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε αρχικά στην ΕΡΤ ο Μάικ Τζέιμς, για να καταλήξει:

" Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πίστεψα ποτέ πως θα χάσω τη δύναμή μου. Ήθελα να γυρίσω δυνατός, να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν ήμουν κακός σε αυτό το ματς, αλλά δεν ήμουν και καλός. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι, ίσως είμαι λίγο σκληρός, αλλά νικήσαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ