EUROLEAGUE

Τζέιμς ή Λάνγκφορντ για Παναθηναϊκό!

Τζέιμς ή Λάνγκφορντ για Παναθηναϊκό!

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τα δύο ονόματα που έχουν προκριθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ και εξηγεί γιατί η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κρίνει το μεγάλο "μπαμ"!

Η απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού είναι ειλημμένη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι "πράσινοι" έχουν βάλει πλώρη για φάιναλ φορ και για να το πετύχουν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ενίσχυση της περιφέρειας μ' έναν εκ των Μάικ Τζέιμς και Κιθ Λάνγκφορντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι "πράσινοι" έχουν πρώτα - πρώτα στη λίστα τα δύο ονόματα και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Ισπανό τεχνικό τις επόμενες ημέρες. Οι επαφές και με τους δύο έχουν γίνει, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τα δεδομένα των υποθέσεων και πολύ σύντομα θα κληθεί να λάβει την απόφασή του, εκτός κι αν στο μεσοδιάστημα προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση που θα κάνει "κλικ" στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προθεσμία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για να ενισχυθεί στην EuroLeague, αλλά θα ήθελε να το κάνει νωρίτερα προκειμένου να εντάξει τον παίκτη το συντομότερο δυνατό. Ο μεν Τζέιμς βρίσκεται στο ΝΒΑ και τους Pelicans, δεν φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν υπάρξει... σινιάλο και καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τότε θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο Τζέιμς έχει αγωνιστεί από 3 έως 7 λεπτά και κατά πολλούς αυτό είναι ένδειξη για το μέλλον του στο ΝΒΑ...

Οσον αφορά τον Λάνγκφορντ, για την περίπτωσή του είχε ρωτήσει ο Παναθηναϊκός και στη διάρκεια του καλοκαιριού, προτού ο Αμερικανός αποφασίσει να συνεχίσει στην Κίνα. Από τις 7 Ιανουαρίου, ο 34χρονος γκαρντ είναι πλέον ελεύθερος και οι "πράσινοι" έχουν ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του.

Ο Λάνγκφορντ είναι εκτός δράσης για ένα μήνα, γεγονός που σίγουρα προβληματίζει, αλλά αυτό δεν είναι απαγορευτικό στοιχείο, εφόσον ο Πασκουάλ πεισθεί πως είναι ο καταλληλότερος για τη "χημεία" της ομάδας του.

Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο αποκτηθεί, τότε προφανώς κάποιος από τους Αμερικανούς που διαθέτει ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει παρελθόν. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία εισήγηση από τον Πασκουάλ, αλλά ο Μάρκους Ντένμον φαντάζει το πρώτο φαβορί.

Ολα τα παραπάνω βεβαίως έχουν ένα πολύ σημαντικό αστερίσκο: Να γίνει δεκτή από την EuroLeague η έφεση που έχει υποβάλει ο Γιαννακόπουλος για την ποινή των 12 μηνών που του έχει επιβληθεί.

Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους σε περίπτωση διαφορετικής απόφασης, τόσο "τέλους" που μπορεί να μην συζητάμε για Final Four και μεταγραφές, αλλά για δημοψηφίσματα και άμεσες αποχωρήσεις από τη διοργάνωση...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ