EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Έπρεπε να σουτάρω και τα κατάφερα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε το νικητήριο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ούνικς (83-82) και τόνισε ότι στο μυαλό του είχε μόνο το πως θα καταφέρει να σουτάρει.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ούνικς Καζάν με 83-82. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκείνος που έβαλε το νικητήριο τρίποντο για τους πράσινους στα 0.9''' πριν το τέλος.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" τόνισε ότι απλά: "Δεν σκεφτόμουν κάτι, έπρεπε να σουτάρω και τα κατάφερα. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν του θύμισε την αναμέτρηση με την Εφές όπου είχε ευστοχήσει σε τρεις ελεύθερες βολές είπε: "Μου θύμισε λίγο τις 3/3 βολές με την Εφές, όταν πήγε το ματς στην παράταση. Αυτό ήταν πιο σημαντικό, γιατί βάζεις το σουτ και φεύγεις".

Για την εικόνα της αναμέτρησης δήλωσε: "Η Ούνικς έπαιξε πολύ καλά, δεν θέλω να κατηγορήσω τους διαιτητές, γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη".

Τέλος, για την πορεία των πράσινων και για τη συνέχεια της Euroleague επεσήμανε: "Ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και όχι με τις άλλες. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final Four, αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε στα πλέι οφ. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά βλέπουμε μόνο την απόδοσή μας".

Παππάς: "Θα μας γίνει μάθημα"

Αρχικά, ο Νίκος Παππάς τόνισε για την αναμέτρηση με την Ούνικς: "Η Ούνικς έλεγχε το ματς, έπαιξε καλύτερα από εμάς, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Έχουμε δει και ματς να χάνονται έτσι στο γήπεδό μας. Ήμασταν ικανοί στην τελευταία επίθεση με το σουτ του Μάικ και πιστεύω πως θα μας γίνει μάθημα, ώστε να μην μπαίνουμε χαλαροί σε τέτοια ματς.

Σε κανένα σημείο δεν δείξαμε την εικόνα που θέλουμε να έχουμε, αλλά υπάρχουν παιδιά με πολύ ταλέντο εδώ. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τον Λάνγκφορντ, αλλά φτάσαμε το ματς εκεί που το θέλαμε και το πήραμε. Από εδώ και πέρα, θα χτυπήσουμε κάθε ματς".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς μετά το τρίποντο του Τζέιμς ανέφερε αστειευόμενος: "Δεν είναι και πολλά τα κυβικά του. Τον βλέπεις, πόσο είναι; 1,50-1,55;"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ