EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Δε μπορούσα να πετύχω τον... ωκεανό με πέτρα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Μπαρσελόνα ότι ήταν τόσο άστοχος που ακόμα και πέτρα στον ωκεανό να πετούσε θα αστοχούσε! Στην ανάγκη να πάρει μία εκτός έδρας νίκη ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε δύσκολα με 71-65 της Μπαρτσελόνα και έκανε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του να μπει στην πρώτη τετράδα. Μετά τον αγώνα πάντως τόσο ο Μάικ Τζέιμς όσο και ο Νίκος Παππάς φάνηκε στις δηλώσεις τους στην ΕΡΤ ότι θέλουν ήδη να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, αν και πρώτα ο Τζέιμς φρόντισε να κάνει και σχετική πλάκα με την αστοχία του, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 πόντους με 4/10 σουτ και 2/5 βολές.

" Σήμερα τίποτα δε μου πήγε. Ήμουν τόσο κακός, που ακόμα και αν βρισκόμουν σε καράβι και προσπαθούσα με πέτρα να πετύχω τον ωκεανό θα αστοχούσα!" δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς, για να συμπληρώσει στην συνέχεια σαφώς πιο σοβαρά: " Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και εγώ μπορώ να ξεχάσω τι έκανα σήμερα στο παρκέ και να προχωρήσω στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη, αφού είχαμε από την αρχή το πάνω χέρι στον αγώνα".

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά του δήλωσε: " Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Μας πλησίασε η Μπαρτσελόνα με κάποια μεγάλα σουτ, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Το ΟΑΚΑ μας δίνει ώθηση, αλλά για να κάνουμε το βήμα παραπάνω πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Εγώ προσωπικά προσπαθώ σιγά-σιγά να επανέλθω στα στάνταρ απόδοσης που επιθυμώ και ελπίζω στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι να δώσω το κάτι παραπάνω".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ