EUROLEAGUE

Τρομερή κίνηση στήριξης από τους παίκτες στον Γιαννακόπουλο

Τρομερή κίνηση στήριξης από τους παίκτες στον Γιαννακόπουλο

Κατά την ανάκρουση του ύμνου της EuroLeague, λίγο πριν από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods φρόντισαν να δηλώσουν εμπράκτως την στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η αναμέτρηση με την Μπασκόνια έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, δεδομένου ότι διεξάγεται στον απόηχο της ανοιχτής διαμάχης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την EuroLeague. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods δεν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, οι παίκτες της ομάδας όμως φρόντισαν να δείξουν πως είναι στο πλευρό του.

Το έκαναν με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο. Κατά την ανάκρουση του ύμνου της EuroLeague, όλοι οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ήταν στον πάγκο. Οι πέντε πρώτοι δεν βρίσκονταν στο κέντρο του γηπέδου, ως είθισται, αλλά περίμεναν στον πάγκο της ομάδας. Οι διαιτητές ζητούσαν να ενημερωθούν για το γεγονός, αλλά η απόφαση των παικτών ήταν ειλημμένη.

Ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες για τη συγκεκριμένη κίνηση, φώναζε ρυθμικά το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αποδοκίμασε έντονα κατά το άκουσμα του ύμνου της EuroLeague.

Στο "τριφύλλι" λειτουργούν όλοι ως "ένα" με τη συγκεκριμένη κίνηση των παικτών να δείχνει πως άπαντες κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, όντες απόλυτα ενωμένοι στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ