EUROLEAGUE

Τριαντόπουλος: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης"

Τριαντόπουλος: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης"

Οι Τάκης Τριαντόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την παρουσία της εφηβικής ομάδας του "τριφυλλιού" στην EuroLeague.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα εκπροσωπηθεί στην EuroLeague των "μικρών" , συμμετέχοντας στον όμιλο της Οσπιταλέτ. Το "τριφύλλι" θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με σκοπό να πάρουν εμπειρίες οι νεαροί αθλητές του.

" Ένα χρόνο μετά την ίδρυση των Ακαδημιών μας, η σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο EuroLeague Basketball Adidas Next Generation Tournament, για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κορυφή, δημιουργώντας την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Adidas που συνέβαλε τα μέγιστα για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά που διοργανώνει", δήλωσε με αφορμή την παρουσία των "πρασίνων" στην EuroLeague των "μικρών" ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Τάκης Τριαντόπουλος.

Από μέρους του, ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε: " Οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική και αθλητική τους ζωή. Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και παραστάσεις συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ