EUROLEAGUE

"Τρέχει" για τη μάχη ο Ουίλιαμς

"Τρέχει" για τη μάχη ο Ουίλιαμς

Στον Έλιοτ Ουίλιαμς ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλων στον Παναθηναϊκό, στην τελευταία προπόνηση ενόψει του ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο Αμερικανός γκαρντ τα δίνει όλα για να παίξει.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ και οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να πετύχουν τον στόχο τους, στην 11η αγωνιστική του Top 16.

Η ομάδα του "τριφυλλιού" θέλει πάση θυσία τη νίκη για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ και στη συνέχεια θα παλέψει για τη διαφορά απέναντι στους Ρώσους (είχε ηττηθεί με εννέα πόντους στο Κρασνοντάρ), ώστε να κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Euroleague.

Το πρόβλημα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ακούει στο όνομα Έλιοτ Ουίλιαμς ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για να παίξει απέναντι στη Λοκομοτίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και όλα δείχνουν πως τα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, προκειμένου να βάλει το δικό του λιθαράκι και ο Παναθηναϊκός να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ από την οποία έχει ηττηθεί τρεις φορές τη φετινή σεζόν.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανέλυσε στους παίκτες του όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουν για να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους Ρώσους, έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ