EUROLEAGUE

"Τρελάθηκε" με την είδηση περί συμφωνίας με την Αρμάνι ο Μάικ Τζέιμς!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πληροφορία Ισπανού δημοσιογράφου περί συμφωνίας του Μάικ Τζέιμς με την Αρμάνι Μιλάνο εκνεύρισε τον Αμερικανό guard του Παναθηναϊκού που έδωσε την απάντησή του στο Twitter.

Ελάχιστα λεπτά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 4 της σειράς, ελάχιστα λεπτά μετά τον αποκλεισμό του Εξάστερου από το Final Four της EuroLeague , ο Ισπανός δημοσιογράφος Chema de Lucas έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως ο Μάικ Τζέιμς συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο αντί ενός ποσού που θα αγγίζει τα 5.000.000 δολάρια. Η είδηση άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media, με αποτέλεσμα να φτάσει και στο κινητό του Αμερικανού guard.

" Σας παρακαλώ, μην με εκνευρίζετε. Δεν είναι η σωστή ώρα" έγραψε παραθέτοντας το tweet του Sportando που ανέφερε την πληροφορία του Chema de Lucas και απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Δεν επιβεβαίωσε την είδηση, δεν την διέψευσε και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και νέα αντίδρασή του καθώς είναι γνωστό πως ο βρασύχωμος guard είναι πολύ "ενεργός" στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ