EUROLEAGUE

Το χειρότερο βράδυ της ευρωπαϊκής καριέρας του Νίκου Παππά

Το χειρότερο βράδυ της ευρωπαϊκής καριέρας του Νίκου Παππά

Οι αριθμοί, είναι αμείλικτοι. Δεν είναι όμως μόνο οι αριθμοί αυτοί που δείχνουν ότι ο Νίκος Παππάς διανύει άλλη μία δύσκολη περίοδο στην καριέρα του. Το Sport24.gr εξηγεί.

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για λάθος λόγους, όμως σε αυτό το κείμενο δεν θα βρείτε σχόλιο, άποψη ή κάτι σχετικό. Θα βρείτε μόνο την καταγραφή συγκεκριμένων αριθμών, που αποδεικνύουν πως το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 2017 ήταν το χειρότερο στην καριέρα του Νίκου Παππά στη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ και κοιτάζει ήδη τον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας γκαρντ ελπίζει ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, λοιπόν, ο Παππάς ισοφάρισε τη χειρότερη επίδοση της καριέρας του στο σύστημα αξιολόγησης με τις -4 μονάδες που συγκέντρωσε. Τόσες είχε και στις 2 Ιανουαρίου του 2014, στο εντός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως τότε είχε παίξει 8:14 και είχε 0/1 δίποντο/ 0/1 τρίποντο, 1 λάθος και 2 φάουλ. Απόψε, ο 27χρονος άσος έπαιξε τον μισό χρόνο (4:06), αστόχησε σε ένα δίποντο και σε ένα τρίποντο, έκανε ένα λάθος και δέχθηκε μία τάπα για να γράψει και πάλι ranking -4.

Τα 246 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε στη Μόσχα (στο πρώτο μέρος, διότι στο δεύτερο δεν χρησιμοποιήθηκε), είναι τα λιγότερα που έχει πάρει ο Παππάς από τη μέρα που ο Τσάβι Πασκουάλ ανέλαβε το τιμόνι του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά μετά τα 20 λεπτά και τους 20 πόντους στη Βαρκελώνη και τα 18 λεπτά και τους 8 πόντους απέναντι στη Μπάμπεργκ.

Κι αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μάρκους Ντένμον, ο παίκτης που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως στήριγμα για τον Παππά, δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε καταλαβαίνει πως ο Καταλανός τεχνικός δεν εμπιστεύθηκε τον αθλητή που συναρπάζει όσο κανείς άλλος τον κόσμο της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ