EUROLEAGUE

Το σόου του "Mr. double - double" Καλάθη

Το σόου του "Mr. double - double" Καλάθη
EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο ΜVP των πρώτων αγώνων της προημιτελικής σειράς της EuroLeague και οι διοργανωτές δημοσίευσαν ένα video για τον "Μr. double double" του Παναθηναϊκού Superfoods.

O Νικ Καλάθης έκανε θραύση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης , πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής των playoffs της EuroLeague και οι διοργανωτές δημοσίευσαν ένα video για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο "Μr. double double", όπως τον χαρακτηρίζει η EuroLeague, απέναντι στην "Βασίλισσα" γέμισε την στατιστική του με 11 πόντους (4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη και σε 25:33 συμμετοχής συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα της EuroLeague.

Ο Καλάθης μάλιστα από την αρχή της αναμέτρησης τις διαθέσεις του, καθώς με 4 πόντους, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο ηγήθηκε του σερί 20-0 που έτρεξε η ομάδα του, ενώ οι 16 τελικές του πάσες αποτελούν την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της EuroLeague, την κορυφαία σε όλους τους αγώνες των playoffs, αλλά και της τρέχουσας σεζόν.

Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ