EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε της regular season

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ματς με τη Μπασκόνια πέρασε στην ιστορία και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δυο αποστολές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Το "δώρο" της Εφές Αναντολού ήταν πολύ ωραίο για να το αφήσει ο Παναθηναϊκός να χαθεί. Οι "πράσινοι" έμαθαν λίγη ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια πως η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και συνειδητοποίησαν πως οι πιθανότητές τους για να διεκδικήσουν την τέταρτη θέση εκτοξεύθηκαν. Μπήκαν στη "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα", επικράτησαν της Μπασκόνια και συνεχίζουν να παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Με δυο αγώνες να μένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, οι πράσινοι χρειάζονται το 2/2 και μία ήττα της Φενέρμπαχτσε για να μην ενδιαφερθούν για τα υπόλοιπα αποτελέσματα, όμως ακόμη κι αν χάσουν ένα ματς, θα ελπίζουν, αν και τότε θα χρειαστεί ένας πιο περίπλοκος συνδυασμός για να πάρουν την τέταρτη θέση.

Δείτε το πρόγραμμα των "πρασίνων" μέχρι το φινάλε της regular season:

- Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (31 Μαρτίου)

- Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (6 Απριλίου)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ