EUROLEAGUE

Το "μαγικό" δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκού Superfoods από το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα εξηγούν γιατί το "τριφύλλι" πήρε την σπουδαία νίκη!

Η απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ να εμπιστευτεί σε όλη την τελευταία περίοδο πέντε παίκτες, τον δικαίωσε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods ξεκίνησε με τους Νικ Καλάθη, Λούκας Λεκαβίτσιους, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ. Τους άφησε μέσα μέχρι το φινάλε, με τους αριθμούς να τον επιβεβαιώνουν και το "τριφύλλι" να παίρνει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν στην EuroLeague .

Με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να πετυχαίνει μαζεμένους πόντους στην εκκίνηση του τελευταίου δεκαλέπτου, "χτίστηκε" η καλή ψυχολογία. Για να ακολουθήσει η... κατηφόρα, σε μία περίοδο που έμοιαζε σαν να γινόταν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι "πράσινοι" είχαν 7/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Χωρίς να κάνουν λάθος σε αυτό το διάστημα.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα ο Ίνιγο Θορθάνο, για αυτό το γεγονός μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξήγησε στην κάμερα της NOVA πως " σας αρέσει η F1; Όταν το αμάξι είναι καλό και τρέχει με 300, δεν χρειάζεται να μπεις στα πιτς και να κάνεις αλλαγές. Είχαμε ενέργεια και συνεχίσαμε να παίζουμε ως το τέλος δυνατά, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγές".

Έτσι, ήρθε η μεγάλη ανατροπή και η νίκη. Ένα αποτέλεσμα που αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην κατάταξη , αλλά και την ψυχολογία. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods παρατάχθηκε απόψε δίχως τους Νίκο Παππά, Μάρκους Ντένμον και Ματ Λοτζέσκι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ