EUROLEAGUE

Το κορυφαίο (δημιουργικά) ματς της καριέρας του Καλάθη!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά το χειρότερο παιχνίδι στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη από πλευράς δημιουργίας, ο Νικ Καλάθης κατάφερε ακριβώς το αντίθετο. Την πιο σπουδαία βραδιά του στη EuroLeague.

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2017, ήταν εφιαλτικό για τον Βασίλη Σπανούλη που έγραψε στην εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Χίμκι την χειρότερη επίδοση της καριέρας του στη EuroLeague με μόλις μία ασίστ και έξι λάθη. Μία μέρα μετά, στις 20 Ιανουαρίου 2017, ο Νικ Καλάθης κατάφερε ακριβώς το αντίθετο. Την πιο "μεστή" εμφάνιση της πορείας του στη διοργάνωση, μιας πορείας που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2009 και συνεχίζεται σε μία αν μη τι άλλο φαντασμαγορική σεζόν.

Στο εντός έδρας ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2017/18, o Καλάθης μοίρασε 11 ασίστ και δεν έκανε λάθος. Οι 11 τελικές πάσες είναι μεν η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του (έχει δώσει μία φορά 14 και δύο φορές από 12), όμως ποτέ δεν είχε συνδυάσει τόσες ασίστ χωρίς να "πουλήσει" ούτε μία φορά τη μπάλα. Κι αν σκεφτεί κανείς πως έμεινε στο παρκέ για 36:26 απέναντι στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς, τότε καταλαβαίνει πόσο σπουδαία είναι η επίδοσή του.

Τα 5/16 σουτ, είναι άλλη συζήτηση...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ