EUROLEAGUE

Θυμήθηκε τα... παλιά ο Σλότερ

Θυμήθηκε τα... παλιά ο Σλότερ

Ο Έι Τζέι Σλότερ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, πλέον, όμως η παρουσία ενός απόφοιτου από το Western Kentucky θύμισε στον Αμερικανό γκαρντ τα χρόνια του Κολεγίου.

Μπορεί να αποφοίτησε από το Western Kentucky το 2010, όμως κανείς στο κολέγιο δεν ξέχασε τον Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παίζοντας, παράλληλα, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, την Euroleague.

Οι απόφοιτοι του ίδιου κολεγίου, ωστόσο, δεν τον ξέχασαν. Απόδειξη η παρουσία ενός εξ αυτών στις εξέδρες του γηπέδου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Menora Mivtachim Arena, σε μια αναμέτρηση της οποίας το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό (ήττα με 73-70). Ο Αμερικανός του "τριφυλλιού" μάλιστα, συνομίλησε μαζί του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Θυμήθηκε τα... παλιά ο Σλότερ

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήξερα πως πρόκειται για μια δύσκολη έδρα. Ήταν αρκετά καλοί στο ένας εναντίον ενός, οπότε γνώριζα πως θα έπαιζαν πραγματικά σκληρή άμυνα σε μένα. Είχαν μερικές παγίδες αμυντικά, οπότε ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα να σουτάρω", παραδέχτηκε αρχικά, ενώ για την έδρα των Ισραηλινών τόνισε πως

"Αυτό είναι κάτι το τυπικό στην Euroleague. Μπορείτε να δείτε τέτοιο κόσμο όλη την ώρα. Γι' αυτό δεν θα έλεγα πως είναι παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε καλά απόψε, απλώς ήταν απότομο".

Θυμήθηκε τα... παλιά ο Σλότερ
INTIME SPORTS

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε και για το Κολέγιο στο οποίο φοίτησε, το Western Kentucky, για να απαντήσει πως "Προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να μένω μέχρι τόσο αργά ξύπνιος. Είτε τα Σαββατοκύριακα προσπαθώ να επικοινωνώ με τα παιδιά και τον προπονητή Χάρπερ", ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια υπογράμμισε πως "έχω κάποιες επιλογές για την επόμενη σεζόν. Θα τις ζυγίσω και θα δω τι θα συμβεί το καλοκαίρι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ