EUROLEAGUE

Θορθάνο: "Συγγνώμη από τον κόσμο και τις οικογένειές μας"

Θορθάνο: "Συγγνώμη από τον κόσμο και τις οικογένειές μας"

ΟΊνιγο Θορθάνο εμφανώς από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού Superfoods από το Final Four της EuroLeague ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους και τις οικογένειες των πρασίνων.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ίνιγο Θορθάνο μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού Superfοοds από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό από το Final Four της EuroLeague.

O άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουά μίλησε στην κάμερα της NOVA και η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη. "Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγώμοι από εκείνους και τις οικογένειές μας για τον αποκλεισμό. Θέλαμε να προκριθούμε στο Final Four, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως "στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου ήταν το χειρότερο της φετινής σεζόν. Παίξαμε απαίσια άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια από όσα είχαμε συζητήσει, , αλλά ένα τρίποντο του Ντόντσιτις με το ένα πόδι έκρινε το παιχνίδι".

Για την άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε η ομάδα του, είπε: "Ήταν ένα πλάνο που είχαμε προετοιμάσει και θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε στην τέταρτη περίοδο. Λειτούργησε εν μέρει, καθώς επιστρέψαμε από ένα παιχνίδι που ήμασταν πίσω με μεγάλες διαφορές".

Για τα νεκρά διαστήματα της ομάδα του, ανέφερες: "Το είπα και πριν. Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο στα τελευταία πέντε λεπτά της δεύτερης περιόδου. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Χάσαμε το μομέντουμ, παίξαμε πολύ κακή άμυνα και κάναμε χαζά λάθη. Δεν υπάρχει εξήγηση και είναι κάτι που δεν μπορούν να το εξηγήσουν και οι ίδιοι παίκτες. Οι παίκτες μας ήταν σε διαφορετικές σελίδες".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει τον απολογισμό της πορείας της ομάδας του στην ΕuroLeague, δήλωσε: "Όταν ηρεμήσω, θα απαντήσω. Για εμένα είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νιώθουμε άσχημα τώρα. Θα δούμε μετά τη σεζόν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και δεν μπορώ να απαντήσω".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ