EUROLEAGUE

Θλάση ο Σίνγκλετον, αγώνας δρόμου να προλάβει Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και ο αγώνας δρόμου να προλάβει τα επόμενα δύο παιχνίδια της EuroLeague μόλις ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό Superfoods...

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έβγαλε σήμερα το απόγευμα ο Κρις Σίνγκλετον, αμέσως μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις. Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε ο Αμερικανός υπέστη ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι κατ' αρχάς θα χάσει την αυριανή αναμέτρηση των "πράσινων" με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αυτό που "καίει" βέβαια τον Παναθηναϊκό δεν είναι το αυριανό παιχνίδι στην Πάτρα (21/1, 19:15), αλλά τα δύο που έπονται με τηΜπαρτσελόνα (24/1) και τονΕρυθρό Αστέρα (26/1) για τη 19η και την 20ή αγωνιστική αντίστοιχα της EuroLeague. Για αυτά τα δύο ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου στο "τριφύλλι", ώστε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

* ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθύμισε επίσης μέσω σημερινής ανακοίνωσης πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ