EUROLEAGUE

Θανάσης: "Μας έδωσε ώθηση ο Παππάς"

Θανάσης: "Μας έδωσε ώθηση ο Παππάς"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Βελιγράδι, Αλέξανδρο Τρίγκα, για την επικράτηση του ''τριφυλλιού'' κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Στη σημασία της υπερπροσπάθειας που έκανε ο Νίκος Παππάς, με το να ταξιδέψει αυθημερόν στο Βελιγράδι αν και μέχρι το πρωί της Πέμπτης (21/12) ήταν κλινήρης, στάθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις που έκανε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα .

Για την νίκη και τον τρόπο που ήρθε για τους «πράσινους»:"Με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε πώς μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Παίξαμε συγκεντρωμένα κάτι που είναι δύσκολο όταν παίζεις ματς σε τέτοια ατμόσφαιρα".

Για την βελτίωση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα:"Αυτό οφείλεται στον κόουτς που μας προετοιμάζει κατάλληλα. Μπαίνουμε στο παρκέ για να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για την άμυνα στα κρίσιμα σημεία:"Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο κι έχουμε πράγματα να διορθώσουμε. Συνήθως είναι δύσκολο να είσαι σε μια ομάδα με παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά στην ουσία είναι καλό γιατί όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή".

Για την άφιξη του Παππά στο Βελιγράδι πριν από το τζάμπολ:"Μας έδωσε ώθηση ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) που κατάφερε να έρθει εδώ και ήταν μαζί μας. Έχουμε ακόμα δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ