EUROLEAGUE

"Θα πολεμήσουμε στη Μόσχα"

"Θα πολεμήσουμε στη Μόσχα"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods αναχώρησε για την Μόσχα ενόψει του αυριανού (21/10) δύσκολου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Γιώργος Βόβορας και Ντιμίτρις Νίκολς έδωσαν το σύνθημα για μάχη.

Η δεύτερη αγωνιστική τηςEuroLeagueφέρνει τους "πράσινους" μπροστά σε μια πολύ δύσκολη αποστολή καθώς θ’ αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης. Μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, στην ομάδα του "τριφυλλιού" θέλουν ν’ αντιδράσουν και να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Μόσχα, ο Γιώργος Βόβορας που θα είναι πρώτος προπονητής στην αυριανή αναμέτρηση, σχολίασε: " Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί, γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είναι η πιο επιθετική ομάδα στην Ευρωλίγκα και το σημαντικό σημείο πιστεύω ότι είναι η αμυντική μας προσέγγιση στο παιχνίδι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε πρόβλημα με το ριμπάουντ, είναι κάτι που συζητήσαμε με τα παιδιά, το είδαμε πολύ στο βίντεο και σίγουρα είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση". Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες έχουν παίξει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια αντίδραση, στην ενέργεια που θα βγάλουμε και στις μικρές λεπτομέρειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος".
Από την πλευρά του, ο Ντιμίτρις Νίκολς που επιστρέφει ως αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ανέφερε: " Νιώθω καλά, δεν με απασχολεί που επιστρέφω στη Μόσχα. Αυτό που με απασχολεί είναι να παίξω καλά και να βγάλουμε στο παιχνίδι όσα κάναμε στην προπόνηση". Όσο για την προσέγγιση των "πράσινων" στην δύσκολη αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: " Πιστεύω ότι οι αλλαγές που έγιναν δεν θα μας επηρεάσουν. Θα πάμε στη Μόσχα για να πολεμήσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ριμπάουντ και να παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά, να παίξουμε έξυπνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ