EUROLEAGUE

"Τεστ" με Τζέιμς & Πέιν κόντρα στον Πανιώνιο

"Τεστ" με Τζέιμς & Πέιν κόντρα στον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει... ζεστός στο διάστημα της διακοπής, γι' αυτό θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πανιώνιο (17/02), με τους Τζέιμς & Πέιν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να διατηρήσει τους παίκτες τους... ζεστούς, γι' αυτό οι "πράσινοι" θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (17/02), θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κι εκτός όλων των άλλων, οι Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βρουν τα πατήματα τους ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με τη Χίμκι για τη EuroLeague (23/02).

Τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του "Τριφυλλιού" θα πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους, με τον Καταλανό προπονητή να έχει την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Από εκεί και πέρα, από τη σημερινή προπόνηση (16/02) απείχαν εκ νέου οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι. Ο πρώτος έκανε θεραπεία κι ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ