EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Σίνγκλετον

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Τρίτης (24/1) και θα δοκιμάσει για τελευταία φορά λίγο πριν το τζάμπολ με την Μπαρτσελόνα, για να αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Η συμμετοχή του Κρις Σίνγκλετον στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (24/1, 20:45) παραμένει αμφίβολη, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Τρίτης (24/1), δείχνοντας πως είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Επειδή όμως στο "τριφύλλι" δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν ενδεχόμενη υποτροπή, ο παίκτης θα δοκιμάσει λίγο πριν τον αγώνα με τους "μπλαουγκράνα" να ανεβάσει ρυθμούς, κι εφόσον δεν νιώσει κάποια ενόχληση, θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα προφυλαχθεί αφού ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια και το τελευταίο που θα ήθελαν οι "πράσινοι" είναι να τον χάσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Κρις Σίνγκλετον υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ακολουθούν τις επόμενες πέντε ημέρες δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα (26/1) και Ολυμπιακό (30/1).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ