EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Γκιστ, Παππά και Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τρία ερωτηματικά θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός Superfoods για τις επόμενες ώρες σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00). Ο Τζέιμς Γκιστ, ο Νίκος Παππάς και ο Ματ Λοτζέσκι έκαναν θεραπεία και η παρουσία τους στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τον Τσάβι Πασκουάλ δύο ημέρες πριν από το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00). Ο 45χρονος τεχνικός είδε τους Τζέιμς Γκιστ (μυϊκός σπασμός στον τετρακέφαλο), Νίκο Παππά (διάστρεμμα) και Ματ Λοτζέσκι (τράβηγμα στην γάμπα) να κάνουν θεραπεία την Τετάρτη (14/3), με την παρουσία τους στην αποστολή για την Ανδαλουσία να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, οι τρεις παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Τζοάν Πλάθα, με την παρουσία τους στην αποστολή για την ισπανική πόλη να κρίνεται μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης επί ελληνικού εδάφους, το πρωί της Πέμπτης (15/3).

Είναι προφανές πως ενδεχόμενη απουσία τους θα περιορίσει σημαντικά τις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ σε περιφέρεια και ρακέτα, αφού -εκτός των άλλων- μιλάμε για τρεις από τους πλέον σημαντικούς παίκτες του "τριφυλλιού" κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ