EUROLEAGUE

Τα τρία "όχι" και το ένα "ναι" για τον Πέιν

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΤΡΙΑΝ ΠΕΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΤΡΙΑΝ ΠΕΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έιντριαν Πέιν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, έχοντας για συντροφιά ένα νούμερο που δεν είχε συνηθίσει στην καριέρα του. Το Sport24.gr γράφει για το Νο6, τα "όχι" που εισέπραξε σε πρώτο χρόνο και την... κληρονομιά του Έι Τζέι Σλότερ.

Από τη Mytishchi Arena της Μόσχας ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Έιντριαν Πέιν. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ πέρασε δύο περίπου εβδομάδες στο ΟΑΚΑ , όπου δούλεψε με τον Τσάβι Πασκουάλ και τους νέους συμπαίκτες του, προσπαθώντας σε αυτό το διάστημα να μπει στη φιλοσοφία και να εντρυφήσει στους κανόνες του Παναθηναϊκού Superfoods. Δεδομένου ότι μιλάμε για το πρώτο του παιχνίδι μακριά από τις ΗΠΑ, είναι σαφές πως το δείγμα που θα δώσει απέναντι στη Χίμκι δεν μπορεί να είναι απόλυτα ακριβές.

Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να αντιληφθεί πλήρως την νέα κατάσταση (για εκείνον) και να βάλει στο παιχνίδι των "πρασίνων" τα στοιχεία που έκαναν τον Τσάβι Πασκουάλ να καταλήξει σε εκείνον.

Η φανέλα με το Νο6 θα κρεμαστεί στα αποδυτήρια για πρώτη φορά απόψε, ένας αριθμός που δεν έχει ξαναφορέσει. Κι αυτό είναι ένα από τα ωραία... ντεσού του ντεμπούτου του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods. Βλέπετε, στην έως τώρα καριέρα του στις ΗΠΑ έχει φορέσει τρεις αριθμούς, ουδείς εκ των οποίων όμως ήταν διαθέσιμος στο ΟΑΚΑ.

Το Νο33 που είχε στο Jefferson High School και στο ΝΒΑ είναι "πιασμένο" από τον Νικ Καλάθη από πέρσι, το Νο3 που φόρεσε κατά καιρούς επίσης στο ΝΒΑ ανήκει στον Κέι Σι Ρίβερς, ενώ το Νο5 που είχε προτιμήσει στο Michigan State επέστρεψε στα χέρια του προηγούμενου κατόχου του, του Μάικ Τζέιμς. Μετά από τρία "όχι" που εισέπραξε λοιπόν αναφορικά με τον αριθμό φανέλας που είχε στο παρελθόν, κατέληξε στο Νο6.

Παρεμπιπτόντως, έπρεπε να περάσει ενάμισης χρόνος εως ότου κάποιος από τους παίκτες του "τριφυλλιού" επιλέξει το συγκεκριμένο νούμερο, το οποίο ήταν... ορφανό από την στιγμή που αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο τελευταίος ξένος που το φόρεσε ήταν ο Έι Τζέι Σλότερ.

Οι προηγούμενοι κάτοχοι του "6" στην πρόσφατη ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods:

2016-'17: -

2015-'16: -

2014-'15: Έι Τζέι Σλότερ

2013-'14: Μάικ Μπράμος

2012-'13: Μάικ Μπράμος

2011-'12: Άλεκς Μάριτς

2010-'11: Άλεκς Μάριτς

2009-'10: Βασίλης Σπανούλης

2008-'09: Βασίλης Σπανούλης

2007-'08: Βασίλης Σπανούλης

2006-'07: Δημήτρης Παπανικολάου

2005-'06: Δημήτρης Παπανικολάου

2004-'05: Δημήτρης Παπανικολάου

2003-'04: Δημήτρης Παπανικολάου

2002-'03: Λάζαρος Παπαδόπουλος

2001-'02: Γιάννης Σιούτης

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ