ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό ενόψει των playoffs της EuroLeague

Τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό ενόψει των playoffs της EuroLeague

Το Sport24.gr παρουσιάζει όλα τα σενάρια που ισχύουν για τον Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague, το τέλος της οποίας μπορεί να τον βρει από 3ο έως και 6ο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα (5/4) την Αρμάνι Μιλάνο (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), ξέροντας ότι μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει ότι θα έχει πιθανότητες να κατακτήσει είτε την τρίτη είτε την τέταρτη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου, κάτι που θα σημαίνει ότι θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό βέβαια είναι ότι δεν ελέγχει ο ίδιος την μοίρα του. Κι αυτό γιατί είναι αναγκασμένος να περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις και Ρεάλ-Μπάμπεργκ προκειμένου να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει στην τελική κατάταξη.

Θυμίζουμε ότι την δεδομένη στιγμή η κατάταξη στις θέσεις που ενδιαφέρον τον Παναθηναϊκό έχει ως εξής:

3. Ολυμπιακός 19-10

4. Ρεάλ 18-11

5. Παναθηναϊκός 18-11

6. Ζαλγκίρις 17-12

*Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε περίπτωση απλής ισοβαθμίας έναντι του Ολυμπιακού, αλλά υστερεί σε απλή ισοβαθμία σχέση με την Ρεάλ και την Ζαλγκίρις. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με την Ρεάλ και την Ζαλγκίρις ωστόσο η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί και την Ζαλγκίρις να έπεται. 

Ενόψει λοιπόν της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague το Sport24.gr παρουσιάζει τα σενάρια που ισχύν για τον Παναθηναϊκό:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝ:

Κερδίσει την Αρμάνι σήμερα και ταυτόχρονα ηττηθούν ο Ολυμπιακός από την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ και η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα έχει ως εξής:

3. Παναθηναϊκός 19-11

4. Ολυμπιακός 19-11

5. Ρεάλ 18-12

6. Ζαλγκίρις 18-12

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝ:

Α) Κερδίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο, ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάμπεργκ και ο Ολυμπιακός κερδίσει την Ζαλγκίρις. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα έχει ως εξής:

3. Ολυμπιακός 20-10

4. Παναθηναϊκός 19-11

5. Ρεάλ 18-12

Β) Κερδίσει την Αρμάνι, ηττηθεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από την Ζάλγκιρις Κάουνας και η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Μπάμπεργκ. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα έχει ως εξής:

3. Ολυμπιακός 19-11

4. Παναθηναϊκός 19-11

5. Ρεάλ 19-11

6. Ζαλγκίρις 18-12

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝ:

Α) Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Μπάμπεργκ και ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο και η Ζαλγκίρις ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση αυτή η κατάταξη θα είναι η εξής:

3. Ολυμπιακός 20-10

4. Ρεάλ 19-11

5. Παναθηναϊκός 19-11

Β) Η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ, ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο και η Ζαλγκίρις ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα είναι η εξής:

3. Ολυμπιακός 20-10

4. Ρεάλ 19-11

5. Παναθηναϊκός 18-12

Γ) Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττηθεί από την Μπάμπεργκ, ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο και η Ζάλγκιρις Κάουνας κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα έχει ως εξής:

3. Ολυμπιακός 19-11

4. Ρεάλ 18-12

5. Παναθηναϊκός 18-12

6. Ζαλγκίρις 18-12

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ:

Χάσει στο Μιλάνο από την Αρμάνι, η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Μπάμπεργκ και η Ζάλγκιρις κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Σε αυτή την περίπτωση η κατάταξη θα είναι η εξής:

3. Ολυμπιακός 19-11

4. Ρεάλ 19-11

5. Ζαλγκίρις 18-12

6. Παναθηναϊκός 18-12

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι πιο καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες αυτή τη στιγμή

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ανηφόρα… δαγκώνεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό Superfoods ,ο οποίος χαλάρωσε στο κρίσιμο σημείο και την πάτησε από τις "παλιοσειρές" της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ευκαιρία θα έχει, αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

ΦΙΛΕΡΗΣ

Το 1-1 γυρίζει, το 0-2 όχι

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει από την εξίσωση τις δικαιολογίες του 0-1 και ψάχνει να βρει τις αιτίες που ο Ολυμπιακός παίζει, παίζει και όλο χάνει από τη Ζαλγκίρις.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

50 υπέρ (μας) - 50 εναντίον (τους)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι διαιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο στα playoffs της EuroLeague. Τι είναι τελικά αυτό το 50-50 που ζητούν όλες οι ομάδες και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24