EUROLEAGUE

Συγχαρητήρια και... χαβαλές από τον Γιαννακόπουλο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού Superfoods, για να δώσει συγχαρητήρια σε άπαντες και να κάνει... χαβαλέ με τον Νίκο Παππά.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε εντός έδρας την Μπαρτσελόνα , με την άμυνά του να είναι σεμιναριακού επιπέδου. Οι "πράσινοι" διατήρησαν το αήττητο στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κατεβαίνει στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" δεν έμεινε βέβαια εκεί, αφού έκανε χαβαλέ με τον Νίκο Παππά για την απόδοσή του στην τελευταία περίοδο και δη για το τρίποντο που έβαλε στο 38ο λεπτό του αγώνα, για να "τελειώσει" επί της ουσίας το μέχρις εκείνη την στιγμή ντέρμπι.

" Το ΟΑΚΑ είναι η έξτρα δύναμή μας. Συγχαρητήρια σε κόσμο και ομάδα. Πάμε στην Τουρκία για τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ