EUROLEAGUE

Στον αστερισμό του Γκιστ

Στον αστερισμό του Γκιστ
STOLISVAGGELIS

Πανέτοιμος για το "διπλό" είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Τζέιμς Γκιστ μετράει αντίστροφα αφού πλέον θ’ αποφασίσει ο Τσάβι Πασκουάλ πως θα τον διαχειριστεί.

Μπροστά σε μία ακόμα πρόκληση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς την Πέμπτη (9/3, 20:00) θα επιδιώξει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις, με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα για τα play offs της EuroLeague.

Αποστολή Κάουνας: Γιώργος Οικονόμου

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο βοηθητικό γήπεδο της "Zalgirio Arena" καθώς στην κεντρική σάλα ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση. Ο Τσάβι Πασκουάλ, ανέλυσε στους παίκτες του όλες τις λεπτομέρειες, που πρέπει να προσέξουν απέναντι στους Λιθουανούς και άπαντες είναι πανέτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες.

Όπως γίνεται αντιληπτό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στη Λιθουανία και προπονήθηκε κανονικά γι’ ακόμα μία μέρα με συνέπεια πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις επίσημες αναμετρήσεις, κάτι το οποίο θ’ αλλάξει πράγματα στους "πράσινους" τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Πλέον τον λόγο έχει ο Τσάβι Πασκουάλ καθώς ο Καταλανός τεχνικός θ’ αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάστασή από δω και πέρα για να επανέλθει βήμα-βήμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ