EUROLEAGUE

Στο Παρίσι για την EuroLeague ο Γιαννακόπουλος

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δίνοντας το "παρών" στη συνάντηση που αφορούσε στους ιδιοκτήτες των ομάδων που συμμετέχουν στην Turkish Airlines EuroLeague.

Το "παρών" στη συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων της Turkish Airlines EuroLeague δίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" βρίσκεται στο Παρίσι για τη σύσκεψη κορυφής που αφορά στον απολογισμό της πρώτης αγωνιστικής περιόδου της διοργάνωσης με το νέο σύστημα διεξαγωγής, αλλά και το μέλλον της.

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων είχαν στην ατζέντα τους τα δύο συγκεκριμένα ζητήματα, με σκοπό να διαπιστωθούν οι περαιτέρω δυνατότητες εξέλιξης και να βελτιωθεί το προϊόν, για να επωφεληθούν όλοι από αυτό: παίκτες, φίλαθλοι και διοικήσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ