EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ όλοι με πράσινα: δωρεάν μπλουζάκια και σημαιάκια

Στο ΟΑΚΑ όλοι με πράσινα: δωρεάν μπλουζάκια και σημαιάκια

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για τα playoffs με την Φενέρμπαχτσε και τονίζει πως στους φιλάθλους θα δοθούν δωρεάν μπλουζάκια και σημαιάκια, ώστε οι κερκίδες να έχουν μόνο πράσινο χρώμα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Φενέρμπαχτσε, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Οι "πράσινοι" γνωστοποίησαν την διάθεση των εισιτηρίων και τονίζουν πως στους φιλάθλους θα δοθούν δωρεάν μπλουζάκια και σημαιάκια, καθώς στόχος είναι το ΟΑΚΑ να γεμίσει μόνο με πράσινο χρώμα, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsανακοινώνει πως από τη Μ. Τρίτη (10/4)τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των δύο πρώτων καθοριστικών αναμετρήσεων των Play Off της Euroleagueμε αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑτην Τρίτη (18/4)και την Πέμπτη (20/4)του Πάσχα!

Παράλληλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως στις εισόδους όλων των Θυρών του γηπέδου και στους δύο αγώνες θα μοιραστούν εντελώς δωρεάν σημαιάκια της ομάδας, καθώς και από ένα συλλεκτικό μπλουζάκιγια κάθε φίλαθλο, με την παράκληση να φορεθεί, ώστε σε συνδυασμό με τη φωνή μας να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν τα εισιτήριά τουςγια τις δύο αυτές αναμετρήσεις αλλά και για εκείνη της Μ. Πέμπτηςμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ(13/4, 19.00) από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»,Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα10(Ωράριο Λειτουργίας: Μ. Τρίτη με Μ. Πέμπτη 10.00-18.00 και Μ. Παρασκευή 13.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876(Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Τη Μ.Πέμπτη (13/4)από τις 16.00 θα διατίθενται εισιτήρια για τους δύο αγώνες με τη Φενέρμπαχτσεκαι για εκείνον με τον ΠΑΟΚαπό τα εκδοτήρια τουΟΑΚΑ.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ