EUROLEAGUE

Ο Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, έξω ο Κούζμιτς

Ο Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, έξω ο Κούζμιτς
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και πριν από τον σημαντικό αγώνα με την Καρσίγιακα ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” βρέθηκε δίπλα στην ομάδα. Εκτός ο Κούζμιτς.

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και πριν από την σημαντική αναμέτρηση με την Καρσίγιακα στην Τουρκία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του “τριφυλλιού”.

Με αυτόν τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη του στον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας στη Euroleague.

Από κει και πέρα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για το τεχνικό επιτελείο αλλά για την ώρα δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Συγκεκριμένα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς είχε ένα αιμάτωμα στην κνήμη, με συνέπεια να μείνει εκτός προπόνησης και την Τρίτη (24/11), η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Στο μεταξύ, το ευχάριστο νέο έρχεται από τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος άφησε τις πατερίτσες και ξεκίνησε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ σε δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης, τις τελευταίες ημέρες η αναζήτηση ενός πόιντ γκαρντ δεν φαίνεται να προχωράει και είναι πιθανό το ενδεχόμενο οι “πράσινοι” να πορευτούν ως έχουν στην πρώτη φάση της Euroleague αφού δεν θέλουν να κάνουν μία κίνηση απλά για να προσθέσουν έναν παίκτη στο ρόστερ τους. Έχουν πάντως, κάποιες περιπτώσεις στη λίστα τους και αναλόγως θα κινηθούν στη συνέχεια.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ