EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ ξανά ο Γκιστ που χειροκροτήθηκε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (9/12) παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γαλατά και χειροκροτήθηκε από τους φίλους του τριφυλλιού.

Από την Τρίτη (6/12) το βράδυ βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα ο Τζέιμς Γκιστ με τον άτυχο άσο του "τριφυλλιού" να ξεκινάει ήδη πρόγραμμα επανένταξης, πρόγραμμα με ποδήλατο, στους αγωνιστικούς χώρους μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στην Αμερική.

Ο άσος του Παναθηναϊκού την Παρασκευή όπως ήταν λογικό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει την αναμέτρηση με την Γαλατά για την Euroleague και κατά την εμφάνιση του κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου του τριφυλλιού.

Ο ίδιος παρά το γεγονός ότι περπατούσε με πατερίτσες έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός. Ο Γκιστ κάθισε δίπλα από τον πάγκο των πράσινων μαζί με όλους όσους ήταν εκτός 12άδας και χειροκροτούσε κάθε καλή στιγμή των συμπαικτών του στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο ΟΑΚΑ ξανά ο Γκιστ που χειροκροτήθηκε


ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ