EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη αναμέτρηση των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό του (εντός του ΟΑΚΑ) θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός Superfoods τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της EuroLeague.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" έφτασε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, για να παρακολουθήσει την πρώτη μονομαχία με τη "Βασίλισσα" για την προημιτελική φάση της EuroLeague.

Θυμίζουμε ότι η Διοργανώτρια Αρχή έχει επιβάλλει πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τις αναρτήσεις του στο Instagram. Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/4) εκδικάζεται μάλιστα στο CAS η προσφυγή του "ισχυρού άνδρα" των "πρασίνων" με αίτημα να μειωθεί κι άλλο η τιμωρία του (σ.σ.: αρχικά ήταν δωδεκάμηνης διάρκειας).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ