EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το είπε και το έκανε: ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αψήφισε την τιμωρία του από την EuroLeague και βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που είχε προαναγγείλει από το πρωί της Παρασκευής (2/3), έγινε πράξη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods αψήφισε την πεντάμηνη τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την EuroLeague, για να δει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

" Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ με την προαναφερθείσα ποινή ", είχε τονίσει μέσω μηνύματός του στο Instagram πριν από μερικές ώρες, ένα γεγονός που έκανε πράξη. Έφτασε στο ΟΑΚΑ και κάθισε στα επίσημα, για να χειροκροτηθεί και να παρακολουθήσει τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους" για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Θυμίζουμε ότι βάσει του κανονισμού της EuroLeague, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο από 30.000 έως 280.000 ευρώ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ