EUROLEAGUE

Στο ίδιο μήκος για την Εθνική, αλλά...

Στο ίδιο μήκος για την Εθνική, αλλά...

Στην αναμονή για την απόφαση των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιους θα υπολογίζει η Εθνική ομάδα για τα “παράθυρα” του Νοεμβρίου.

Από την στιγμή που οι έξι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν, κάνοντας γνωστή την πρόθεσή τους να μην ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες στους προκριματικούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 οι οποίοι θα γίνουν τον Νοέμβριο, το... μπαλάκι έχει περάσει στους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως στην 24άδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, περιλαμβάνονται οι Νικ Καλάθης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ζακ Όγκαστ από πλευράς του “τριφυλλιού”. Στην προεπιλογή της Λιθουανίας βρισκόταν και ο Λούκας Λεκαβίτσιους αλλά στην ανανεωμένη λίστα που δημοσιοποίησε η λιθουανική ομοσπονδία δεν ήταν το όνομα του 23χρονου γκαρντ. Για την ώρα οι “πράσινοι” δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, πως στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 24/11, είναι προγραμματισμένη η πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague. Το πιθανότερο σενάριο τη δεδομένη στιγμή είναι ν' ακολουθηθεί ο ίδιος δρόμος και από τους τέσσερις διεθνείς του “τριφυλλιού”, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να γίνει γνωστή η πρόθεσή τους καθώς μέχρι τότε δεν πρέπει να θεωρείται κάτι δεδομένο. Μέχρι στιγμής πάντως, οι παίκτες των ομάδων της EuroLeague έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θ' αγωνιστούν στα “παράθυρα”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ