EUROLEAGUE

Στήριξη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην ομάδα

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περίπου τριάντα (30) φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods περίμεναν για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της Brose Arena προκειμένου να εμψυχώσουν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Brose Arena, παρότι μειονεκτούσαν σημαντικά έναντι αυτών της Μπάμπεργκ (από αριθμητική άποψη). Οι φίλοι των "πρασίνων" φώναζαν μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ δεν αποχώρησαν αμέσως μετά το φινάλε του σαρανταλέπτου.

Αποστολή στη Γερμανία: Χρήστος Μπάλλος

Παρά το τσουχτερό κρύο και την απογοήτευση για τη βαριά ήττα από την Μπάμπεργκ , περίπου τριάντα εξ αυτών περίμεναν για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" με σκοπό να εμψυχώσουν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του. " Μη μασάτε, μια κακή βραδιά ήταν. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε", έλεγαν στα μέλη της "πράσινης" αποστολής μεταξύ άλλων. Όσο για τον παίκτη που αποθεώθηκε περισσότερο απ όλους;

Ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού Superfoods, έχοντας "γράψει" την κορυφαία βραδιά της καριέρας του στην EuroLeague .

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ