EUROLEAGUE

Στην αγορά τα εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα

Στην αγορά τα εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα

Τα playoffs της Euroleague δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε όμως να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τον τρόπο και τα σημεία αγοράς των εισιτήριων του τρίτου προημιτελικού με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21:15).

Πριν ακόμη ξεκινήσει η σειρά των προημιτελικών της Euroleague κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τον τρόπο αγοράς των εισιτήριων του τρίτου αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ (19/4, 21:15). Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται την Τετάρτη (13/4) και την Παρασκευή (15/4) στη Βιτόρια από την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, θέλοντας να πάρουν τουλάχιστον νίκη, προκειμένου να αποκτήσουν αυτοί το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final Four και να "καθαρίσουν" τη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (Τρίτη 19/4, 21.15) από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και Media Markt

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του "Aπόστολος Νικολαϊδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη μέχρι Παρασκευή 10.00 με 18.00.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ