EUROLEAGUE

Sold out στο ΟΑΚΑ για το τρίτο ματς των playoffs

Sold out στο ΟΑΚΑ για το τρίτο ματς των playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τρίτο προημιτελικό αγώνα κόντρα στην Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/4, 21:15).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τρίτο προημιτελικό αγώνα των playoffs κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/4, 21:15). Οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" θα δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση, στηρίζοντας με θέρμη την προσπάθεια των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκόςενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ τηςΕυρωλίγκαςμε τηΛαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης τηςΚΑΕ Παναθηναϊκόςπρος τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμήδεν διατίθενται πουθενάκι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τηΛαμποράλ Κούτσα".

Sold out στο ΟΑΚΑ για το τρίτο ματς των playoffs

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ