EUROLEAGUE

Sold out με Φενέρμπαχτσε!

Sold out με Φενέρμπαχτσε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα εισιτήρια της αποψινής (25/2, 21:15) αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στην επιστροφή του "Ζοτς".

Ήταν -λίγο πολύ- αναμενόμενο. Πλέον πήρε επίσημη μορφή. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο το βράδυ (25/2, 21:15) για να υποδεχθεί (για τρίτη φορά) τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα προς διάθεση εισιτήρια της αναμέτρησης, όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι", όπερ και σημαίνει πως... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 21.15). Για μια ακόμα φορά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ αποδεικνύοντας την αγάπη και την πίστη στην ομάδα και για το λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους πάντες. Εκφράζει δε τη βεβαιότητά της ότι στο ΟΑΚΑ θα επικρατήσει μοναδική ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ως εκ τούτων, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι φίλοι της ομάδας και με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ προς αυτούς, αναφέρονται τα εξής:

- Απ’ αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

- Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο της αναμέτρησης να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος γι’ αυτούς ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο ενώ υπενθυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα επίσημα σημεία διάθεσης είναι οι αποκλειστικοί προμηθευτές εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι νόμιμος ούτε κι εξασφαλίζει, επομένως, είσοδο στο γήπεδο.

- Συνιστά στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν όσο το δυνατό πιο έγκαιρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός και πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι οι άνθρωποι της ασφάλειας όπως και οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, προχωρούν μαζί".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ