EUROLEAGUE

Σλότερ: ''Μας έκανε καλό ο Ολυμπιακός''

Σλότερ: ''Μας έκανε καλό ο Ολυμπιακός''

Ο A.J. Σλότερ παραδέχεται στο Euroleague Greece ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στους ''πράσινους'', κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων κι εξηγεί ότι ο Ράιτ θα βοηθήσει στο μέλλον.

Η αρχή έγινε στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (77-76), ακολούθησε η νίκη επί της Νέας Κηφισιάς (76-66) στην πρεμιέρα της Basket League ενώ οι ''πράσινοι'' ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους και στην Euroleague, κόντρα στην Τουρόφ .

Οι Πολωνοί ζόρισαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όμως η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε την πρώτη της νίκη στον Γ' όμιλο της Euroleague, διευρύνοντας το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο A.J. Σλότερ ήταν ξανά εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού. Τι έκανε κόντρα στην Τουρόφ; Πέτυχε 16 πόντους με 5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα ενώ είχε ακόμα 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 31'20'', περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη των ''πράσινων'' στην πρεμιέρα της διοργάνωσης! Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί της Τουρόφ, έκανε έναν απολογισμό των εμφανίσεων κι εξήγησε ότι ο Τζούλιαν Ράιτ μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον τον Παναθηναϊκό.

Τρίτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τρίτη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Είναι το ξεκίνημα που περίμενες;

''Σίγουρα! Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν σπουδαία και μας έδωσε αυτοπεποίθηση, κάναμε μια καλή νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. με την Κηφισιά) και ξεκινήσαμε καλά στην έδρα μας, στην πρεμιέρα της Euroleague''.

Η Τουρόφ δεν έχει εμπειρία στην Euroleague όμως αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλος. Τι έγινε απόψε (σ.σ. χθες);

''Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο κόουτς μας είχε προειδοποιήσει ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να κερδίσουμε. Έτσι περιμένουμε κάθε παιχνίδι στην Euroleague''.

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος σε αυτό το σημείο της χρονιάς ή χρειάζεται βελτίωση;

''Ακόμα χρειαζόμαστε βελτίωση. Αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά. Έχουμε μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό ξεκίνημα, 3-0 σε όλες τις διοργανώσεις, όμως μπορούμε να βελτιωθούμε''.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική, κυρίως όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας...

''Φυσικά. Ήταν τεράστια νίκη. Το γεγονός ότι η χρονιά ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο μας έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε''

Το σχόλιό σου για τον Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό;

''Έβγαλε πολύ ενέργεια το διάστημα που αγωνίστηκε, σκόραρε και σίγουρα θα μας βοηθήσει στο μέλλον''.

Επόμενος αγώνας με την Μπάγερν, στο Μόναχο. Τι να περιμένουμε εκεί;

''Να βγούμε εκεί έξω, να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ