EUROLEAGUE

Σίνγκλετον: "Ζωής ή θανάτου το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" θα πεθάνουν στο παρκέ της Ulker Sports Arena προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ο Κρις Σίνγκλετον εξήγησε στον Sport24 Radio 103.3, μετά τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ από τη Φενέρμπαχτσε , πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να παλέψει μέχρις εσχάτων στην Κωνσταντινούπολη για να αντιστρέψει το κλίμα και να μείνει "ζωντανή" στο κόλπο της πρόκρισης στο Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε: "Κάναμε καλύτερη δουλειά σήμερα, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Γνωρίζαμε ότι οι δύο ομάδες θα είμαστε κοντά στο σκορ. Θα ήταν πιο εύκολα για εμάς, αλλά ο Μπογκντάνοβιτς και ο Ντίξον σημείωσαν πολλούς πόντους από την περιφέρεια. Εμείς δεν είχαμε τα μεγάλα σουτ και τα μεγάλα ριμπάουντ. Χωρίς αυτά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs: "Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να δώσουμε πιο πολλά πάνω στο παρκέ. Στο πρώτο παιχνίδι, δεν είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Εγώ δεν είχα καθόλου. Δεν έπαιξα καλά, έκανα άσχημο παιχνίδι, Στο δεύτερο ματς, ήμασταν καλύτεροι από πλευράς ενέργειας αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για τον τρίτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη: "Τώρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικά σουτ. Στην άμυνα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Μπογκντάνοβιτς και τον Ντίξον. Πρέπει να κάνουμε καλά όλες τις λεπτομέρειες και να πετύχουμε μεγάλα σουτ. Το τρίτο παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου και πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ