EUROLEAGUE

Σίνγκλετον: "Πρέπει να πάρουμε το ματς με τη Μακάμπι"

Σίνγκλετον: "Πρέπει να πάρουμε το ματς με τη Μακάμπι"

Ο Κρις Σίνγκλετον εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά του για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, αλλά τονίζει ότι πρέπει να έρθει άλλη μια με τη Μακάμπι, ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα έδρας. Τι ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, όπου το "τριφύλλι" κατάφερε να νικήσει στην παράταση με 85-80 και να ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά του για τη νίκη, αλλά τονίζει ότι πρέπει να έρθει άλλη μια με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα έδρας.

" Ήταν μία καλή νίκη. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτές οι μάχες ήταν αυτό που μας έδωσαν τη νίκη", είπε αρχικά ο Κρις Σικαι μετά αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα έδρας:

" Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με την Μακάμπι που πρέπει να πάρουμε και αυτό είναι καλό για εμάς και για τον κόσμο. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Πάντα πιστεύαμε σε αυτό. Χρειαζόμαστε κάποιες μεγάλες νίκες για να τα καταφέρουμε".

Χαρούμενος για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ παρουσιάστηκε ο Μάικ Τζέιμς, μιλώντας στην ΕΡΤ: " Ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Φτάνουμε στα πλέι οφ και τα ματς γίνονται έτσι. Θέλουμε να κρατήσουμε το αβαντάζ έδρας και γι' αυτό είδαμε ένα πολύ μεγάλο ματς. Μείναμε ψύχραιμοι και πήραμε τη νίκη".

Για το αβαντάζ έδρας, ανέφερε: " Είναι μεγάλη υπόθεση να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι να είμαστε έτοιμοι γι' αυτά τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα τους. Τώρα που είμαστε όλοι υγιείς, είμαστε σε καλή θέση. Πλέον πρέπει να νοιαζόμαστε μόνο για τους εαυτούς μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ