EUROLEAGUE

Σεραφέν και Λοτζέσκι προς Μπαρτσελόνα, Περπέρογλου για Παναθηναϊκό

Σεραφέν και Λοτζέσκι προς Μπαρτσελόνα, Περπέρογλου για Παναθηναϊκό

Ο Κέβιν Σεραφέν έκλεισε στην Μπαρτσελόνα, ο Ματ Λοτζέσκι τον ακολουθεί και ο Παναθηναϊκός στρέφεται εκ νέου στον Στράτο Περπέρογλου

Ο Ματ Λοτζέσκι περίμενε υπομονετικά την Μπαρτσελόνα και όπως όλα δείχνουν εντός της εβδομάδας θα γίνει κάτοικος Καταλονίας. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να πάρει το δρόμο της και η υπόθεση του Κέβιν Σεραφέν, που έλυσε το πρόβλημα με τη θέση του σέντερ και βοήθησε την ομάδα να ρίξει πλέον το βάρος στην περιφέρεια.

Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, είναι έτοιμη να κάνει αυξημένη προσφορά στον τέως γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού και να ολοκληρώσει το σίριαλ. Εξ αρχής ήταν το φαβορί για την απόκτησή του, θα μπορούσε να είχε κλείσει πολύ πιο πριν την υπόθεση, αλλά είχαν προκύψει διάφορα μικρά προβλήματα που την καθυστέρησαν.

Αυτό προσπάθησε - και προσπαθεί είναι αλήθεια - να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός που έκανε τη δική πρόταση στον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο, όμως η προσφορά της Μπάρτσα είναι ούτως ή άλλως μεγαλύτερη. Και από τη στιγμή που θα αυξηθεί κιόλας, είναι ξεκάθαρο ότι βάζει τους Καταλανούς σε θέση ισχύος. Γι αυτό και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός; Είναι έτοιμος να στραφεί εκ νέου στον Στράτο Περπέρογλου, μια περίπτωση που ήταν και αρχικά στο προσκήνιο. Η διαφορά στο οικονομικό στάθηκε εμπόδιο, αλλά πλέον οι πράσινοι επέστρεψαν για τον 33χρονο φόργουορντ. Κι από τη στιγμή που δεν φαίνεται να προχωρά η υπόθεση Λοτζέσκι, ο Περπέρογλου παίζει μόνος του για τον Παναθηναϊκό. Μόνο που οι πράσινοι έχουν αντίπαλο, την ΑΕΚ, που έχει κι αυτή καταθέσει πρόταση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ