EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Πιστοί στο πλάνο μας, να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον μίλησαν μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 81-61 στο Ισραήλ, που χάρισε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στο "τριφύλλι", το οποίο διασταυρώνεται με την Φενέρμπαχτσέ.

Μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 81-61, ο Κέι Σι Ρίβερς έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο της και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να καταφέρει να περάσει στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, απέδωσε στους τραυματισμούς την αστάθεια στην φετινή απόδοση του "τριφυλλιού".

"Θα έχουμε την ευκαιρία μας για να πάμε στο Final-4 κι αυτό είναι σημαντικότερο απ' όλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Πρώτα θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και δεύτερο να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας.

Έχουμε ένα γήπεδο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να παίζουν αντίπαλοι και το υπερασπιζόμαστε καλά μέχρι τώρα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίξεις καλά όποιον κι αν έχεις απέναντί σου. Είχαμε "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή μας μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί", είπε αρχικά και συνέχισε ο Αμερικανός:

"Ο Τζέιμς μας οδηγεί στο σκοράρισμα και κάνει ό,τι μπορεί. Είναι πολύ δυναμικός, όπως ο Σίνγκλετον κι εγώ κι έχει "καυτό" χέρι, με τους αντιπάλους να μην ξέρουν ποιον να μαρκάρουν. Αυτός ο παίκτης είναι σαν… μοτεράκι, τόσο γρήγορος και στο ένας εναντίον ενός. Είναι insider".

Σίνγκλετον: "Θέλω να δίνω την καρδιά μου"

Ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος είναι βαρόμετρο στον φετινό Παναθηναϊκό, ανέφερε με τη σειρά του: "Αισθανόμασταν λες και δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα στην αρχή. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα. Ανατρέψαμε το σκηνικό και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στην αρχή μας επηρέασε μέχρι και ο καιρός. Έχει ζέστη εδώ. Ίσως πιστέψαμε ότι θα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι. Αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν παντού.

Είναι πολύ σημαντικό στα playoffs να παίζεις μπροστά στο κοινό σου. Θεωρώ πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ παθιασμένοι, είμαστε η καλύτερη ομάδα εντός έδρας στην Ευρωλίγκα. Δεν έχω να προτιμήσω κάποιον, όλα τα ματς μέχρι σήμερα είναι κλειστά. Θα είναι δύσκολα.

Απλά θέλω να δίνω την καρδιά μου. Έχω πάθος. Όπως πέρυσι, έτσι και τώρα. Κρατάω την μπάλα και με το μυαλό και με τα χέρια. Περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να… χτυπήσω. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί. Απολαμβάνουμε το μπάσκετ, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να καθίσω με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε για το μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ