EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Μας έδωσε ώθηση ο Λεκαβίτσιους"

Ρίβερς: "Μας έδωσε ώθηση ο Λεκαβίτσιους"

Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα και στάθηκε στην προσφορά του Λούκα Λεκαβίτσιους.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε νικηφόρα την 26η "στροφή" της EuroLeague , καθώς επικράτησε της Ουνικάχα Μάλαγα και ο Κέι Σι Ρίβερς - ο οποίος έσπασε τα κοντέρ - εξήγησε πώς η ομάδα του έφυγε με το διπλό από την Ανδαλουσία, ενώ στάθηκε στην απόδοση του Νικ Καλάθη και του Λούκας Λεκαβίτσιους.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ελεύθερα σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εύστοχοι από μακριά και το γεγονός αυτό μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Νικ ήταν πολύ καλός, πάντα πασάρει πολύ καλά και αυτό έκανε και απόψε, ενώ και ο Λεκαβίτσιους μάς έδωσε ώθηση. Βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα. Παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε. Σίγουρα βοήθησαν η άμυνα και τα σουτ. Πάντα είναι ωραίο, όταν μπαίνουν τα σουτ.", δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ στην κάμερα της Nova, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι η τέταρτη νίκη μας μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να παίξουμε, όπως στο β' ημίχρονο με τη Μάλαγα. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. αλλά και να πάρουμε τα παιχνίδια εκτός έδρας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ