EUROLEAGUE

Ρέκορντμαν στην EuroLeague ο Καλάθης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης προσέθεσε ένα ακόμη ρεκόρ στο βιογραφικό του, αυτό για τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν στην EuroLeague. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ "έσπασε το φράγμα" του Βασίλη Σπανούλη, όντας το Νο1 στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η φετινή χρονιά δεν είναι απλά η καλύτερη στην καριέρα του Νικ Καλάθη, είναι από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία της EuroLeague. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods, που "κυνηγά" το MVP της regular season, πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν μιλάμε για κάτι ατομικό, αλλά για το σύνολο της EuroLeague. Με τις δύο ασίστ που μοίρασε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο α' δεκάλεπτο, ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη που διατηρούσε τα πρωτεία από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Οι δύο τους είναι οι μοναδικοί με 200+ ασίστ σε μία σεζόν της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Νικ Καλάθη να στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη συγκομιδή, δεδομένου ότι το μενού περιλαμβάνει άλλες δύο αγωνιστικές για τη regular season συν μίνιμουμ τρία παιχνίδια στα playoffs.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι ανά σεζόν στην EuroLeague:

Ρέκορντμαν στην EuroLeague ο Καλάθης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ