EUROLEAGUE

Ραντούλιτσα: "Νιώθω σαν στο σπίτι μου"

Ραντούλιτσα: "Νιώθω σαν στο σπίτι μου"
STOLISVAGGELIS

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έγραψε τις πρώτες του σκέψεις για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της Euroleague,

μετά από ένα πολύ συναισθηματικό βράδυ στο "Honouring Our Legacy", που οργάνωσε η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός, ξεκινήσαμε για ένα μεγάλο ταξίδι. Προορισμός: Κίνα!

Πρώτα απ όλα, θέλω να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι της ομάδας είναι εξαιρετικοί. Με κάνουν να νιώθω σα να είμαι σπίτι μου και αυτό μου αρέσει. Βλέπω πόσο αγαπούν την ομάδα τους και είναι πραγματικά σπουδαίο να παίζεις για έναν γίγαντα της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός, στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague.

Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις όλους αυτούς τους θρύλους -συμπεριλαμβανομένων κάποιων συμπαικτών μου- όπως επίσης ήταν πολύ συναισθηματικό το σημείο στο οποίο βραβεύτηκε ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός είναι μια μυθική ομάδα, με μακρά παράδοση που δίνει κίνητρο σε όλους εμάς.

Μετά από όλον αυτόν τον ενθουσιασμό, είμαστε έτοιμοι για την εμπειρία της Κίνας. Το Euroleague Basketball World Tour είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα και είμαστε οι πρεσβευτές ολόκληρης της διοργάνωσης, στην πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, όσο και ευθύνη. Προσωπικά, έπαιξα στην Κίνα πέρσι με τους Shangdong Lions. Οι αναμνήσεις μου από τότε είναι υπέροχες. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, αγαπούν το μπάσκετ και έχω να πω ότι απόλαυσα πραγματικά το διάστημα που έμεινα στην Κίνα.

Σίγουρα θα παίξουμε σοβαρά στα δύο παιχνίδια στην Κίνα γιατί είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη της σεζόν, σε Basket League και Euroleague. Επομένως πρέπει να παίζουμε δυνατά και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες.

Θα είμαι σύντομος, μην ανησυχείτε. Θα είμαστε σε επαφή μέσα από αυτό το blog στη διάρκεια της παραμονής μας στην Κίνα. Τα λέμε σύντομα!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ